WIE DOET WAT?

De bestuursleden van de Stichting Jeugdbelangen Malden zijn oudere vrijwilligers die zich inzetten voor de nieuwe generatie jongeren die baat heeft bij een stabiel jongerencentrum.

Ravenn Koolen
Ravenn KoolenVoorzitter
27 jaar oud en voorzitter van de Stichting Jeugdbelangen Malden (SJM). Sinds 2005 ben ik actief vrijwilliger bij jongerencentrum de SJeM en in 2010 ben ik toegetreden tot het bestuur van de stichting. De SJeM is voor mij altijd een belangrijk onderdeel in mijn jeugd geweest. Waar ik veel heb mogen doen, leren en mijn kwaliteiten heb kunnen ontwikkelen. Door voorzitter te zijn van de SJM hoop ik dit ook te kunnen geven aan de andere jongeren in de gemeente Heumen.
Mirte Wijsen
Mirte WijsenPenningmeester
Toen ik 12 was ben ik bij de SJeM terecht gekomen. Al snel ben ik samen met Lex de taken rondom het kasboek gaan uitvoeren. Dit deed ik toen om de 2 weken. Na een ruime periode ben ik ook andere taken op het gebied van financiën gaan uitvoeren. Na twee jaar kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden rondom de financiën. En nu ongeveer 8 jaar later heb ik er nog een grotere verantwoordelijkheid bij gekregen namelijk: penningmeester van Stichting Jeugdbelangen Malden. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!
Karin Rikken
Karin RikkenAlgemeen Bestuurslid/Communicatie
Als 15-jarig meisje kwam ik bij de SJeM terecht via mijn vriend. Na een flink aantal bardiensten hielp ik al snel mee met het organiseren van activiteiten. Daarnaast werkte ik mee aan projecten als ‘O,O,Overlast’. Na 7 jaar vrijwilliger te zijn verhuisde ik naar Zwolle. Sinds begin 2017 ben ik terug verhuisd en helemaal klaar om me, nu als bestuurslid, opnieuw in te zetten voor de jongeren in Heumen!
Frederike van Kempen
Frederike van KempenSecretaris
Ooit liep ik de SJeM binnen als een jong onzeker meisje dat een grote voorliefde had voor ‘herrie’ muziek, waar ik toen ook voor terecht kon. Het begon met een bardienst hier en daar als vrijwilliger, maar ik ben uiteindelijk toch meer de focus gaan leggen op projecten, zoals ‘O,O,Overlast’ en ‘Ik heb wat te vertellen!’. Na deze projecten was het tijd voor een nieuwe uitdaging namelijk: de functie secretaris binnen het bestuur. Jeetje, wat een ontwikkeling eigenlijk!
Bas Wienhoven
Bas WienhovenAlgemeen bestuurslid / Vice-voorzitter
16 jaar en veel vrienden had ik niet. Maar één van hen nam me mee naar een bandavond in de SJeM. Deze plek was zo tof dat ik nog vaak terug ben geweest en vrienden (voor het leven) heb kunnen maken.
Van bezoeker, tot vrijwilliger, tot eindeverantwoordelijke en sleuteldrager. In de SJeM heb ik ruimte en ondersteuning gehad om er achter te komen wat ik in mijn mars heb. Van een bardienst tot nachten videomateriaal van het Pleinfeest te monteren en op tijd bij de lokale omroep te krijgen. Een waardevolle ervaring die ik graag doorgeef, nu vanuit mijn positie als bestuurslid.
Lex Schinkel
Lex SchinkelJongerenwerker
Hoi, ik ben Lex en ik ondersteun het bestuur vanuit het jongerenwerk. Ik help ook jongere vrijwilligers bij het realiseren van activiteiten en projecten. Dit doe ik inmiddels al 15 jaar met heel veel plezier. De energie die jongeren met zich mee brengen is inspirerend. Ik hoop af en toe echt iets voor jonge mensen te kunnen betekenen. Juist dít maakt dat ik het mooiste beroep te wereld heb!